Cégünk azon munkálkodik, hogy minőségi pörkölt kávéválogatással elégítse ki a hazai kézműves kávék iránt érdeklődők igényeit. A Café ARTISAN kávépörkölő és kávéértékesítő manufaktúra egy olyan családi vállalkozás, ahol csak annyi kávét pörkölünk amennyire szükség van, és csak olyan összeállításban, ahogy azt a vásárlóink szeretnék.

Mindig frissen, mert a kávé frissen jó! Mi is így szeretjük!

A kávé iránti szeretet hozta létre vállalkozásunkat. A mi kávénk helyi, kézműves, szenvedélyes. Mert úgy gondoljuk a kávé valóban szenvedély, együttműködés, tanulás, ébredés. A kávé a pörkölés utáni hatodik napon éri el a legfinomabb ízt, és utána még két-három hétig tudja megőrizni ezt a különleges aromát, megfelelő csomagolásban és tárolásban. Mi is erre törekszünk. Ezért munkálkodunk azon, hogy a kávét a lehető leghamarabb, közvetlenül a pörkölő üzemünkből juttassuk el a fogyasztóinkhoz. Ez azt jelenti, hogy a pörkölés után három napon belül a kávé a vásárlóhoz kerül.

Nem vagyunk hívei a tömegtermelésnek, így a kávéinkban is az egyedit, jellegzeteset, különlegeset keressük. Ehhez Latin-Amerika, Afrika termőhelyein válogatunk a legfinomabb Arabica és Robusta típusú kávék között, majd a kézműves műhelyünkben egyedi módon pörköljük, keverjük és érleljük azokat.Munkánk során nem csak számtalan ízt ismertünk meg, hanem az ízekhez tartozó embereket is. Így lett egy-egy kávéfajta személyes, örök élmény.

Célunk, hogy megmutassuk a kávé és kávé közti hatalmas különbségeket. Szeretnénk egy csodálatos utazásra invitálva megismertetni a kávé szerelemeseit a kávézás valódi élményével.